Hasselpähkinäpatukoita kollageenilla
30
10-12st
Medium
Ainesosat
Valmistusohje
5 dl kaurahiutaleita
2 1/2 hasselpähkinöitä
12 kivetöntä taatelia
6 rkl MCT-öljyä
1 rkl kollageenia
1 dl kaakaota
2-3 rkl vettä
1/2 kuivattuja karpaloita
1/2 dl manteleita
1/2 dl maapähkinävoita
100 g tummaa suklaata
Sormisuolaa
- Sekoita tehosekoittimella kaurahiutaleet, hasselpähkinät, taatelit, öljy, kollageeni, kaakao ja vesi sileäksi massaksi.
- Lisää joukkoon karpalot ja rouhennetut mantelit.
- Painele 1-1,5 cm:n paksuiseksi, tasaiseksi levyksi leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan.
- Levitä maapähkinävoi tasaiseksi kerrokseksi taikinan päälle. VINKKI! Lämmitä maapähkinävoita muutama sekunti mikrossa, niin sitä on helpompi levittää.
- Jäädytä pakastimessa vähintään 30 minuuttia.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Ripottele päälle sormisuolaa. Laita pakastimeen ja anna jähmettyä.
- Viipaloi patukoiksi ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa pakastimessa. Tarjoile suoraan pakkasesta, parhaimpia kylminä.
Osta reseptin tuotteita
Katso saatavuus myymälästä